Saknar

publicerat i Allmänt;
Ni vet den där känslan när man saknar att göra nåt så mycke så att man blir galen, lite där är jag nu och jag saknar att göra saker med Leia nåt enormt även om jag vet att vilan är bra för henne. 
Hon verkar iallafall trivas bra på betet även om hon börjar bli lite rastlös. Är lite inne på att sätta igång och skritta henne om 2 veckor fast ha kvar henne i beteshagen. Saknar våra mysstunder och ridpass i skogen massor. 
 

Hon trivs

publicerat i Allmänt, frieser;
Igår fick jag en film skickad till mig från en kompis i stallet. Filmen visade Leia och Dimma som stod och kliade varandra i hagen. Den filmen gjorde mig så oerhört glad så det finns inte och jag blir så lycklig över att veta att hon har fått riktiga hästkompisar. Leia är lite av en ensamvarg och släpper inte in vilket häst som helst i sin lilla bubbla.☺
 
Annars så spenderade jag även morgonen i stallet där jag städade mitt skåp samt red Nannas lilla speedade c ponny billy. Fördelen med att vara en liten vuxen är att jag fortfarande kan rida dessa små bus☺
Väldigt trevlig ponny med mycke motor som kommer bli superfin när han lär sig slappna av ☺
 

Kompisar

publicerat i Allmänt, frieser;
Min mamma oro för att leia inte skulle få några kompisar har helt släppt efter dagens tur till sommarhagen. Kommer dit och då står hon och myser med tindra nordsvensken och sen skickar therese en bild på leia, tindra och dimma tillsammans. 
Ingen fångkänning , inga rymningsförsök och nya kompisar gud så glad jag är. 😃
Nu vill jag bara att dessa veckor ska gå fort och smidigt så jag kan sätta igång henne😄