Snart igångsättning:D

publicerat i Allmänt, frieser, häst;
Efter 1 månads vila är det snart dags att sätta igång min tjej igen vilket jag verkligen tror hon vill för hon har varit väldigt rastlös och uttråkad de senaste dagarna:P
 
Idag började jag lite lätt med parelli träning i en halvtimme samt lite longering för att se hur hon rörde sig och bortsett från att hon var väldigt lojj så gick de bra. Testade en skänkelvikning och lite start och stopp samt att backa:)
 
Beställde hem boots till henne så jag slipper sko henne så nu är hon redor för avfärd, eller hon kommer vara den 10 när hon badats och rört lite mer på sig.
 
Måste även säga hur himla bra service jag fick från St hippolyt. Jag hade precis beställt hem två nya säcka av leias foder som jag inte ens öpnat. Sen fick hon fångkänningar och ska ha annat foder så jag skickade ett mess till Eva Rylen som jag köper fodret av och dagen efter hade dom varit där och hämtat min oöppnade säckar och bytt ut dom till andra som är anpassat för fång hästar och liknande. Service på hög nivå och detta uppskattas nåt otroligt.
 
Imorrn ska Leia promeneras och på måndag sätter vi på en sadel tänkte jag så får vi se hur det går:)
 
 
 
 
 

Då va datumet satt

publicerat i Allmänt;
Då har jag fått ett preliminär datum som vi satsar på till när Leia åker och tanken är att hon åker tilm lisa-marie den 10 agusti. Detta innebär att jag kommer vara ifrån min fina tjej 1 hel månad:(. , men jag vet att de är för de bästa. 
Nu är tanken att hon får stå fram till helgen och sen sätter jag igång henne lite smått på lördag med lätt longering och jobb från marken osv:)
Ser fram emot massa tid med min fina tjej innan hon åker💖💖
 
 

VARMT

publicerat i Allmänt;
Norrköping visar +30 grader och Leia får spendera mer tid inne än ute just nu. Hagarna är skållheta så jag känner att det är snällare mot henne och ha henne inne än ute. Idag fick hon äntligen släppas i en större hage och med en kompis också så nu är hon förhoppningsvis nöjd ett tag:)