mot hässleholm

publicerat i
Sitter i bilen påväg mot hässleholm för att hämta Semlan😄 Saknar min lilla monsterhäst men imorrn får jag träffa henne💖

min duktiga häst

publicerat i häst;
Idag stod tömkörning på schemat med Elin och tanken från början var att jag skulle träna men eftersom Leia var mer vild än tam och jag fick hjärtklappning bara av att titta på henne så höll jag mig vid sidan av istället medans elin försökte styra min dam. 

Stundtals var hon riktigt fin och det märks hur mycket starkare hon är för fasen vad hon pinnande på. En aning överskotts energi gjorde att hon bjöd på både bakut spark och brallning. Är glad att de var elin som höll i och inte jag för jag hade blivit vettskrämd haha.

Annars då. Hm vi jobbar fortfarande på respekten från backen och det går sakta men säkert åt rätt håll. 

Hon testar mig gärna vilket jag kan förstå men med lite jobb kommer det nog bli bra:) 

Imorrn är hon ledig och vi åker och hämtar vår nya familjemedlem semlan :)

Måndag ska ja ge mig på att rida samt att equiterapeten kommer :)

mina dagar

publicerat i häst;
De två senaste dagarna har verkligen blåst bort. I förrgår spenderade jag en stormig dag med min fina leia och vi trotsade vädret och gav oss ut på en kort promenad. Hon skötte sig riktigt bra tills vi skulle tillbaka till stallet och några postlådor började låta massor, då blev hon livrädd och sprang väldigt fort. :p
Igår gjorde jag min minnes tatuering av eiro så björn hjälpte mig med Leia. Är skönt och ha en man som kan hjälpa till när de krisar och min man är den bästa💖💖
Idag var det fortfarande ganska blåsigt ute men jag tog mig i kragen och tog ut Leia en sväng ändå. Vi gick till dressyr paddocken och tränade start och stop samt ryggningar och hon va jätteduktig. Utmanade oss även lite genom att jag både hämtade och släppte henne i den svåra ingången i hagen där hon tidigare bara rusat in. Gick helt ok åt båda hållen och imorrn testar vi igen. 

Jag sätter hela tiden sånna krav på mig vilket gör att jag glömmer bort att andas och vara lugn vilket i sin tur knappast får Leia att vara lugn. Jag tror vi kan få ett riktigt bra samspel när jag lärt mig att andas och komma ihåg att jag faktiskt bara ägt henne i 3 månader. 

Imorrn taggar vi tömkörning med Elin:D