pay and ride på söndag

publicerat i Allmänt;
På söndag lö 10.00 rider Leia och jag vår andra pay and ride någonsin och denna gången är det LD:3 som gäller. Jag är inte alls lika nervös som sist , dels för att det är på hemma plan och dels för att jag totalt släppt alla krav på oss och bara ser det som en kul grejj. 
Vi har hela livet på oss att bli så bra som vi kan bli så varför stressa :)
 

Taggad

publicerat i Allmänt;
Länge sen jag varit så taggad till att åka till stallet som jag varit sen leia kom hem från betet. Så kul att vara igång på riktigt nu även om vi fortfarande har dåliga pass så kommer jag ur mina dåliga stunder snabbare än tidigare. Idag ska min fina man möta mig istallet och sen ska han följa med med semlan på en sväng i skogen. Jag rider och han promenerar. Klättra i backar är dagens plan och sen ska leia få bada:)
 
Imorgon ska jag rida ut med 2 tjejer jag inte känner i stallet så det ska bli kul:)
 
 

Hon gick först😃

publicerat i Allmänt, frieser, häst;
Idag skrittade jag och nathalie ut en sväng på morgonen och leia var så himla duktig och för första gången någonsin gick hon först hela turen. Till en början var hon lite larvig men efter en stund pinnade hon på med öronen framåt och nyfiken blick. Kände mig som en stolt mamma verkligen, min lilla tjej börjar bli stor❤
 
Här är en till bild tagen av grymma Niklas Landstedt