Mini vilan fortsätter

publicerat i Allmänt, frieser;

Leia lugna veckor fortsätter och tanken är att hon får en vecka till i lite halv tempo innan hon sätts igång igen. Denna veckan har bestått av en uteskritt följt av 10 min trav jobb på banan, en uteritt med skritt och trav följt av trav och galopp på banan samt en massage och mysdag och en promenad dag. 

Det sammanhängande under alla ridpass är att hon har varit sååå fin. Verkligen stabil i både form och takt och ridningen är så rolig just nu. Älskar denna lilla tjej så otroligt mycke så de finns inte. 
På tisdag kommer min verkare och skär bort rötan, äntligen säger jag bara. Nu vill jag har vår och bra väder. 

Hon är magisk

publicerat i Allmänt;

En vecka sen senaste passet på banan då jag valt att låta leia få några lugnare veckor då hon är inne i en växtperiod. Just nu är det mest markjobb och uteritter som gäller men idag testade jag och trava några minuter på dressyrbanan efter linas och min uteskritt och hon var sååå fin. Hon följde skänklarna jättebra och gick i en fin och stabil form utan att krypa ihop. Min älskade lilla tjej du är bäst och vackraste i mina ögon och jag ser fram emot vår framtid tillsammans❤

Så trött på leran:(

publicerat i Allmänt;
Plussgrader, regn och hagarna är lerigare än lerigast. Leias röta blir aldrig bättre och som det är nu måste hon stå kvar inne på dagarna efter att jag ridit så jag kan göra rent och behandla. Tycker verkligen synd om henne och förstår hennes frustration och ibland irritation över detta ständiga pill och rengörande. Vill bara ha vår och fint väder och torra hagar..