Skitdag i stallet

publicerat i Allmänt;

Igår hade jag en riktig skitdag i stallet då det blåste halvstorm och inget gick som jag ville. Leia och jag skulle ut och promenera men vi kom bara runt stallplanen innan hon började bråka så jag släppte ut henne istället. Efter torsdagens träning så bara snurrar dwt i huvudet på mig och jag känner mig förvirrad över allt. Ska rida idag och verkligen försöka ta in allt jag lärt mig och se vart det bär av. En del av mig vill bara ha snabba resultat men jag måste inse att med unghästar funkar det inte riktigt så. Aja nya tag och ny motivation.

Galoppat på grusvägar och träning

publicerat i Allmänt;

Igår red jag och Ellinore ut och Leia och galopperade på riktigt för första gången. Mjuka grusvägar, solen i ansiktet, trevligt sällskap och två glada hästar, livet var underbart😀.
Idag bytte jag uteritt mot träning för Thereza och som jag saknat våra träningar. Huvudet är fullt med olika intryck och sätt att utvecklas på så imorrn får både jag och Leia en välförtjänt vilodag. Hon får mysa i hagen och jag intar gymmet☺.
Älskade lilla häst vad jag tycker om henne❤

Sååååå underbar

publicerat i Allmänt, frieser;
Igår red jag första ridpasset efter 3 dagars vila och även om passet bara var 30 min långt så var hon så underbart fin så de finns inte ord som kan beskriva de. Vi invigde nya underlaget på dressyrbanan ( gummi flis) och leia verkligen flög fram. Kändes som hon svävade och hon tog skänkeln och lyssnade så himla bra. Jag är fortfarande salig och längtar tills på torsdag då jag ska ha träning😀